Различните спортни страсти

Преглеждах снимките си от преди известно време и видях няколко интересни снимки от различни спортни събития, които бих споделил с други хора. Може би ще се запитате защо, след като интернет е залят със снимки от какви ли не спортни събития. Защото по време на тези аматьорски  и различен тип събития ми беше приятно. Нямаше ги тълпите от хора и изтрещели привърженици, но я имаше онази идея за спорта като нещо хубаво, избутана встрани от парите и професионалистите… 

Започвам с малко снимки от световното първенство по парапланеризъм, провело се в Сопот през лятото на 2013. Беше наистина красиво да се наблюдават десетки парапланери в небето или на фона на Стара Планина, а след като слязоха долу участниците също се оказаха доста приятни и усмихнати хора.

IMG_1986_

IMG_1977_

IMG_1990_

IMG_1926_

 

И все пак футболът е най-популярната игра, а понякога аматьорският футбол също е хубав за гледане. Въпреки, че отстъпват технически на професионалистите, желанието за игра и хубавото време може лесно да предадат приятно настоение на публиката. Снимки от А Областна група Пловдив, Металик Сопот – Марица Маноле:

IMG_3689_

IMG_3744_

IMG_3767_

IMG_3786_

 

И за финал един непопулярен в България спорт, който е на аматьорско ниво, но може да бъде интересен – американски футбол и срещата между Sofia Bears и Kraljevo Royal Crowns:

img_5099_

img_5024_

img_5115_

img_5160_

Колко малко ви трябва – практикувайте спорт за удоволствие и здраве!

 3 Отговори на “Различните спортни страсти”

  1. sherbit каза:

    сшколдун

  2. sherbit каза:

    демек ашколсун

  3. По-късно се сетих, че можех да включа и няколко снимки от Софийският маратон, за да стане съвсем разнопосочно…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *